zwem 500 meter,
fiets 20km,
ren 5km


Blijf op de hoogte KiKathlon 2021
afbeelding van KiKathlon deelnemers die 500m zwemmen voor KiKa afbeelding van KiKathlon deelnemers die 500m zwemmen voor KiKa
afbeelding van KiKathlon deelnemers die 20km fietsen voor KiKa afbeelding van KiKathlon deelnemers die 20km fietsen voor KiKa
afbeelding van KiKathlon deelnemers die 5km hardlopen voor KiKa afbeelding van KiKathlon deelnemers die 5km hardlopen voor KiKa

1/8 triathlon
voor iedereen!

prachtige routes
in Nederland

KiKathlon komt
terug in 2021!

Haal sponsorgeld
op voor KiKa

500 M Zwemmen

Zwemmen vind jij wellicht het lastigste onderdeel van de triathlon. Gelukkig is de afstand te overzien. 500 meter zwemmen is voor een niet-zwemmer nog steeds pittig, maar goed te doen. En natuurlijk is de schoolslag ook gewoon toegestaan! ;)

20 KM Fietsen

Je klimt de wal op en zoekt je fiets. Eenmaal op de fiets ervaar je de vrijheid van het koersen op een afgezet parcours. Super is dat. En niet bij iemand in het wiel gaan rijden, want dat doen we niet bij de triathlon. Vergeet niet te genieten en kijk om je heen!

5 KM Hardlopen

Fiets in het rek en schiet je hardloopschoenen aan. Nog even 5 kilometer vol gas naar de finish. Ook hier ren je op een afgesloten parcours, hoe lekker is dat! Denk onderweg nog even aan waar je het voor doet: meer genezing van kinderkanker.

KiKathlon 2021

KiKathlon is dé 1/8 triathlon voor iedereen die KiKa een warm hart toedraagt. Zwem 500 M, fiets 20 KM en ren die laatste 5 KM voor kinderen met kanker.
Blijf op de hoogte!
KiKatleet heeft 500 meter gezwommen voor KiKa tijdens KiKathlon.

Relay-team

Wil je niet alle onderdelen doen van de triathlon? Doe dan mee met een team en bepaal per discipline welk teamlid in actie komt!

Lees verder

Doe met een team mee!

Wil je niet alle onderdelen doen van de triathlon? Doe dan mee met een relay-team! Met minimaal 2 en maximaal 3 teamleden doe je al mee. Schrijf je in en bepaal per discipline welk teamlid in actie komt. Zwem 500M, fiets 20KM of ren 5KM en maak hét verschil voor kinderen met kanker.

Blijf op de hoogte van KiKathlon 2021!

Meer weten over de 1/8 triathlon?

Benieuwd naar meer KiKa evenementen? Bekijk ze hier

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen