Deelnemers die in het water gaan Deelnemers die in het water gaan

ALMERE

27 mei 2023


Deelnemers die in het water gaan Deelnemers die in het water gaan

ALMERE

27 mei 2023


KiKathlon - Almere

KiKathlon Almere is een waar sportfeest voor iedereen! Het evenement vindt plaats in Almere Haven. Deze locatie heeft alle ingrediƫnten voor een prachtige triatlhon! Zwem 500 meter, fiets 20 kilometer en loop 5 kilometer, dat zijn de afstanden van deze 1/8 triathlon voor KiKa! Je hebt de mogelijkheid om individueel mee te doen of in een relay-team.

Doe mee en help kinderkanker de wereld uit! 


Deelnemer op een racefiets Deelnemer op een racefiets
Zwemroute KiKathlon Almere

Het parcours

Zwemmen
Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het zwemstrand van Almere Haven. Je zwemt twee rondes van 250 meter binnen de kom van het zwemstrand.

Fietsen
Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 20 kilometer, heen en weer over de Gooimeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige Gooimeer en zelfs een stukje van het Eemmeer.

Hardlopen
Je sluit jouw 1/8 triathlon af met een aanloopstuk langs het evenemententerrein en twee looprondes voor in totaal 5 kilometer. Na de tweede loopronde is het tijd om je welverdiende medaille op te halen bij de finish. 

Beleef de sfeer van 
een echte triathlon
Eigen startvak voor
KiKa
Topsfeer met eet- en
drinktentjes
Beleef de sfeer van een echte triathlon
Eigen startvak voor KiKa
Topsfeer met eet- en drinktentjes

Als eerste op de hoogte zijn van de edities in 2024? Laat je gegevens achter en hoor als eerste al het nieuws over 2024!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen