KiKathlon en het coronavirus


Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. In overleg met betrokken partners hebben wij helaas moeten besluiten dat KiKathlon dit jaar niet door kan gaan. Wij vinden dit natuurlijk enorm jammer, maar de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers staat voorop! 

Vol goede moed komt KiKathlon in 2021 terug! Zodra er meer informatie is betreft een nieuwe datum, dan laten wij dit natuurlijk gelijk weten via onze kanalen. 

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@kikathlon.nl.

Vragen en antwoorden over KiKathlon en Corona

Gaat KiKathlon door?
Hier vind je alle edities en hun actuele status. 

Westzaan, 14 juni:

In verband met het coronavirus hebben wij moeten besluiten dat KiKathlon Westzaan op 14 juni niet door kan gaan. Wij vinden dit natuurlijk enorm jammer, maar de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers staat voorop! 

Stein, 12 juli:

In overleg met betrokken partners hebben wij helaas moeten besluiten dat KiKathlon Stein op 12 juli niet door kan gaan. Ook als de regering na 1 juni de regels versoepelt, lijkt het ons niet verantwoord om KiKathlon te laten plaatsvinden.

Vol goede moed komt KiKathlon in 2021 terug! Zodra er meer informatie is betreft een nieuwe datum, dan laten wij dit natuurlijk gelijk weten via onze kanalen. 
Wat gebeurt er met het sponsorgeld voor KiKa?
Voorop staat bij ons dat het goede doel zo min mogelijk averij oploopt. We doen het immers voor zieke kinderen, mensen met kanker en mensen die verstoken zijn van goede zorg en onderwijs. Daarom gaat de sponsoring altijd naar het doel, ook al gaat, in een uitzonderlijk geval, het evenement niet door.
Mijn vraag staat er niet tussen
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via info@kikathlon.nl
Het is voor ons helaas niet mogelijk nu al in te gaan op de individuele impact van een van de bij vraag 3 genoemde scenario’s. Wij zullen vragen hierover beantwoorden indien wij - gedwongen door de omstandigheden - moeten kiezen voor een van de scenario’s. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen