KiKa Trisuit

FusionWorld biedt alle triatleten van de KiKathlon een prachtig trisuit aan! Haal jij meer dan 1.000,- euro aan sponsorgeld op? Dan krijg jij van ons het KiKathlon trisuit met Gouden KiKatleet logo cadeau! Super toch? Let op! Er dient minimaal 1.000 euro op jouw persoonlijke sponsorpagina te staan om hier voor in aanmerking te komen. Wanneer jij als (relay-)team 1.000 euro hebt opgehaald, kom jij niet in aanmerking voor het KiKathlon trisuit.

FusionWorld biedt jou nog meer! Hoe? De leden worden toegevoegd aan de klantengroep KiKa met hun persoonlijke account, waardoor de korting direct wordt berekend. Bij het aanmaken van een account moeten de leden vermelden dat ze lid zijn van KiKa. Leden krijgen 15% korting op de gehele collectie van FusionWorld.nl (alle merken).
Korting wordt niet gehanteerd op producten in de outlet.

Exclusieve korting op fusionworld.nl

Wij zjin blij met onze partner Fusion! Zij bieden de deelnemers van de KiKathlon het trisuit aan en bovendien krijgen zij ook nog eens korting in hun webshop!  

Ronald de Graaf van Fusion: “Fusion is een online specialist voor de veeleisende triatleet die met minder geen genoegen neemt. Maar ook zeker voor de veeleisende duurloper, fietser of trailer.. (want een triatleet loopt, fietst of trailt ook wel eens ;-)) Wij bieden een allesomvattend product van accessoire tot absolute musthave.
 
Kwaliteit staat voorop bij onze assortimentskeuze, dus niet het goedkoopste maar wel het beste assortiment denkbaar. Getest door onze eigen mensen, getest op duurzaamheid, comfort, maar vooral op praktisch gebruik. Want als wij er blij van worden..! Wij zijn altijd op zoek naar de pareltjes in de markt, zowel op innovatief als competitief vlak. Wij zullen dus ook nooit een breed merk-assortiment hebben maar wel een compleet assortiment voor de triatleet.”

Account aanmaken KiKathlon deelnemers

Heb je al een account aangemaakt op FusionWorld.nl? Dan hebben zij je account waarschijnlijk al toegevoegd aan de KiKa Klantengroep. Als je nu inlogt op www.fusionworld.nl, ontvang je automatisch de exclusieve 15% korting.
Nog geen account? Maak een nieuw account aan op onze website en stuur ons via de contactpagina een bericht met daarin de reactie dat je een account hebt aangemaakt als KiKa lid.
 
Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met hun klantenservice. Alvast veel shopplezier op FusionWorld.nl!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen