Triathlon Westzaan
14 juni 2020

Schrijf je nu in!
afbeelding van KiKathlon deelnemers die 500m zwemmen voor KiKa afbeelding van KiKathlon deelnemers die 500m zwemmen voor KiKa
afbeelding van KiKathlon deelnemers die 20km fietsen voor KiKa afbeelding van KiKathlon deelnemers die 20km fietsen voor KiKa
afbeelding van KiKathlon deelnemers die 5km hardlopen voor KiKa afbeelding van KiKathlon deelnemers die 5km hardlopen voor KiKa

KiKathlon Westzaan

Zondag 14 juni 2020

Honderden deelnemers staan op zondag 14 juni 2020 aan de start van alweer de tweede editie van KiKathlon in Westzaan! Ben jij één van die deelnemers?

De organisatie Triathlon Zaanstad is verantwoordelijk voor een fantastisch mooi parcours. Alles vanuit dezelfde start- en finishlocatie en superveilig afgezet. Geen last van verkeer. Het parcours is all yours! Je zwemt 500 meter in de Nauernasche Vaart. Eenmaal uit het water met je fiets richting Nauerna over de voor jou gereserveerde provinciale weg naar Beverwijk. Eenmaal terug in Westzaan ren je de 5 kilometer richting Krommenie en keer je via de Reint Laar jr. brug weer terug naar de geweldige finish van de tweede KiKathlon.

Schrijf je vóór 9 maart in als relay-team en krijg een heerlijk Dagje Wellness voor het team cadeau. Dat wordt genieten!
Schrijf je in

Bekijk hier de aftermovie!

Een fantastische dag!

Zwemmen

Je zwemt 500 meter in de Nauernasche Vaart. Haal 1.000,- euro op en leg deze 500 meter af in het Gouden KiKatleet trisuit! Een wetsuit meenemen mag natuurlijk ook!


Inschrijven

Fietsen

Eenmaal uit het water zoek jij snel je fiets op in de wisselzone en fiets jij vervolgens richting Nauerna over de voor jou gereserveerde provinciale weg naar Beverwijk. Dat wordt genieten!


Leuk, ik doe mee!

Hardlopen

Zit het fietsen er alweer op? Eenmaal terug in Westzaan begin jij aan het laatste onderdeel en ren je de 5 kilometer richting Krommenie en keer je via de Reint Laar jr. brug weer terug naar de geweldige finish van de eerste KiKathlon. Gefeliciteerd!


Leuk, ik doe mee!

Kikathlon voor KiKa

Honderden deelnemers met één gezamenlijk doel: geld ophalen voor kinderen met kanker! Help jij mee?


Meer info over KiKa

KiKathlon Faciliteiten

Tijdens KiKathlon ben je van alle gemakken voorzien. Van een gratis KiKathlon badmuts en startband voor tijdens jouw race tot de verzorgingsposten op de route. En op het start/finish terrein is allerlei leuks te beleven!

Wat kan ik verwachten?


Afbeelding van bestek. Bij Run for KiKa is namelijk allemaal lekker eten te verkrijgen

Overheerlijke hapjes en drankjes

 Afbeelding van een garderobe hanger

Omkleedruimte & bewaakte wisselzone

Afbeelding van EHBO koffer

EHBO op de route en het terrein

Afbeelding van de KiKa Fun tent waar kinderen allemaal leuke dingen kunnen doen

KiKa Podiumprogramma

Afbeelding van een KiKa giftbox gekocht in de KiKa Shop

o.a. triatleet kraampjes

Afbeelding van toiletten

Voldoende toiletten


Top, ik doe mee!

Een medaille voor iedereen!

Natuurlijk wil je na afloop van KiKathlon een leuk aandenken mee naar huis nemen van jouw prestatie voor KiKa. Daarom krijgt iedereen een prachtige KiKathlon medaille. Nu al een écht collectors item!


Leuk, ik doe mee!

Het programma

Start Wave 1 individueel
13:00
Start Wave 2 individueel
13:10
Start Wave 3 individueel
13:20
Start Wave 4 relay-teams
13:30
Finish en einde KiKathlon
14:20-16:00
De routes van KiKathlon De routes van KiKathlon

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen