Amsterdam

 500 meter zwemmen

Start met een prachtige zwemronde in de Amstel. Het zwemparcours start ter hoogte van de iconische Berlagebrug, midden in het business centrum van Amsterdam. Terwijl je in het water ligt, kijk je uit op de hoge gebouwen en de kenmerkende woonboten langs de waterkant. Na de eerste helft van het zwemparcours te hebben afgelegd, keer je en zwem je terug richting de transitiezone. Kenmerkend voor het zwemonderdeel is de rolling start. Elke seconde start er een deelnemer, waardoor een chaotische start wordt voorkomen.

Bekijk hier de route

19 kilometer fietsen

Het fietsparcours leidt je via de straten van Amsterdam naar Ouderkerk, richting de Ouderkerkerplas waar de wilde koeien, watervogels en meer je uitzicht is. Vanaf hier fiets je door de polder via de glooiende brede Amstel met molens terug naar Amsterdam. Een geleidelijke overgang van de stad naar het platteland is magnifiek om vervolgens via het mooie natuurgebied terug te keren naar het stadse aanzicht! Het fietsparcours voor de Sprint afstand bestaat uit 1 ronde van 19,2 kilometer.

Bekijk hier de route

19 kilometer fietsen

Het fietsparcours leidt je via de straten van Amsterdam naar Ouderkerk, richting de Ouderkerkerplas waar de wilde koeien, watervogels en meer je uitzicht zijn. Vanaf hier fiets je door de polder via de glooiende brede Amstel met zicht op de molens terug naar Amsterdam. Een geleidelijke overgang van de stad naar het platteland is magnifiek om vervolgens via het mooie natuurgebied terug te keren naar het stadse aanzicht! Het fietsparcours voor de Sprint afstand bestaat uit 1 ronde van 19,2 kilometer.

Bekijk hier de route

5 kilometer lopen

Tot slot loop je een ronde van ruim vijf kilometer hard. Je rent onder andere via de Berlagebrug terug naar het Bella Vistapark waar ook jij na de ronde van 5 km door de finishstraat mag. Het feest, voor het behalen van deze topprestatie, kan beginnen.

Bekijk hier de route

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen