KiKathlon 2022

In 2022 vond KiKathlon plaats in Amsterdam en Rotterdam. Twee fantastische locaties en zeer verschillend. Waarbij de locatie in Amsterdam midden in het centrum lag, vond de editie in Rotterdam plaats op de Willem-Alexander Roeibaan. 

Kon je er in 2022 niet bij zijn maar wil je toch even wat van de sfeer proeven? Check dan snel de aftermovie en blijf op de hoogte van de edities in 2023!

Aftermovie KiKathlon 2022

Amsterdam

Een waanzinnig parcours dwars door het centrum van Amsterdam! Op zondag 19 juni stonden zo'n 200 deelnemers aan de start van deze 1/8 triathlon. De start vond plaats met een prachtige zwemronde in de Amstel. Waarna ze vervolgens op de fiets hun route vervolgden richting Ouderkerk. Tot slot liepen ze via de Berlagebrug terug naar het Bella Vistapark. Tijdens deze editie is het bedrag van €82.333,- opgehaald! 

Rotterdam

Elke onderdeel van deze 1/8 triatlhon vond plaats rondom de Willem-Alexander Roeibaan. Hier stonden op 26 juni bijna 150 triathleten aan de start voor KiKa. Het zwemonderdeel vond plaats in het water parallel aan de roeibaan. Na een snelle wissel sprongen de deelnemers op hun fiets en reden zij vier rondes om de roeibaan heen. Vervolgens gingen zij door naar het laatste onderdeel rennen, waar ze langs het evenemententerrein lopen. Hierbij werden ze enthousiast aangemoedigd door alle supporters. Tijdens deze editie is een bedrag van €51.669,87,- opgehaald! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen