Bereid je optimaal voor

Hoe train je voor de KiKathlon? Welke materialen heb je allemaal nodig en hoe werf je sponsoren? Op deze pagina krijg je antwoord op deze vragen. Als deelnemer ontvang je per mail structureel tips en ideeën voor sponsorwerving. Vragen? Wij staan per mail en telefonisch voor je klaar! 

Training

500 meter zwemmen
Borstcrawl of schoolslag? Maakt niet uit wat je kiest! Tip: oefen een keer in open water of volg in de buurt een zwemcursus. 
20 kilometer fietsen
Het is maar 20 kilometer. Trainen is niet nodig. Deze discipline zorgt ook voor herstel na het zwemmen.
5 kilometer lopen
Hardloop je nooit? Bouw 2 maanden voorafgaand rustig op met 1 of 2 kilometer, hiermee voorkom je blessures.

Materiaal

Kleding
Wat heb je allemaal nodig? Best een boel ;) van je fiets en hardloopschoenen tot aan een zwembrilletje, maar het meeste ligt vast al in je kast! Van ons ontvang je een KiKa badmuts, de rest regel je zelf.
Fiets
Om mee te doen aan KiKathlon heb je een fiets nodig. Dit mag een racefiets of moutainbike zijn, maar ook een normale fiets is toegestaand. Super, toch? Vergeet je fietshelm niet, deze is namelijk verplicht tijdens het fietsen.

Sponsorwerving

Geld ophalen voor KiKa maakt jouw KiKathlon-avontuur compleet!

Tips voor sponsorwerven
Begin op tijd en durf te vragen! Start met het maken van een sponsorplan en ga vol enthousiasme aan de slag. Je kan het!
Ideeën voor sponsoracties
Wij hebben vele sponsoracties voor je op een rijtje gezet met uitgebreide uitleg hoe je alles aan kan pakken. Van pubquiz tot collecteren voor jouw KiKa avontuur. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen