Zorg dat je gemotiveerd aan de start verschijnt en besef waar je het voor doet!

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Ik ben Paul, 36 jaar, geboren in Ermelo, woonachtig in Harderwijk en werkzaam in Apeldoorn. Ik heb een vriendin (Willeke, 34 jaar) en 3 kinderen. Een zoontje (Jip) van 2 jaar + 4 maanden en 2 zoontjes (Ties en Siem) van 6 maanden. Een behoorlijk mannenhuishouden dus..

Hoe ben je in aanraking gekomen met KiKathlon?
Ik ben in aanraking gekomen met KiKathlon door een vriend die al eerder de 200 km op de Weisensee schaatste voor KiKa. Ik had zoveel respect voor deze prestatie in combinatie met het doel dat ik enthousiast ben geraakt om ook iets te doen voor KiKa. Nu we zelf 3 kleine kinderen hebben kunnen we het ons maar moeilijk voorstellen dat hen iets overkomt. Daarom wil ik met de KiKathlon middels sponsors een financiële bijdrage leveren voor meer onderzoek om kinderkanker beter te kunnen behandelen.


Wat is jouw motivatie om mee te doen met KiKathlon?
Het belangrijke initiatief in combinatie met de sportieve uitdaging die KiKathlon biedt maakt dit event voor mij erg mooi. Alle afstanden op de 3 onderdelen op zichzelf zijn volgens mij goed te doen maar de 3 onderdelen achter elkaar maakt het nog een hele kluif! 

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa triatleten mee wilt geven?
Het wordt voor mij de eerste keer dat ik meedoe. Dus qua voorbereiding zou ik niet blindelings op mijn tips af gaan maar mijn advies is; zorg dat je gemotiveerd aan de start verschijnt en besef waar je het voor doet!

Succes voor iedereen!

Groeten, Paul

Meer weten over KiKathlon? Vraag hier de gratis informatiebrochure aan!

28-04-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen