Hoe werkt het?

Zwem 500 meter, fiets 20 kilometer, finish na 5 kilometer hardlopen en steun daarmee onderzoek naar meer genezing van kinderen met kanker!


KiKathlon

Een waar sportfeest voor iedereen die KiKa een warm hart toedraagt. Zwem 500 meter, fiets 20 kilometer en ren die laatste 5 kilometer voor kinderen met kanker. Je kan het!

De 1/8 triathlon is zeer populair. De afstanden zijn goed in je eentje te doen, maar ook zeer geschikt voor (bedrijven) teams van 2 tot 3 personen. Die kiezen voor de Relay, verdelen de 3 disciplines en maken er een sportieve dag van voor kinderen met kanker.

Doe je mee met de KiKathlon, dan haal je geld op voor baanbrekend onderzoek naar genezing van kinderkanker. We hopen natuurlijk dat je veel geld op gaat halen voor KiKa. Maar mocht je er toch voor kiezen om je niet te laten sponsoren, dan betaal je een hoger inschrijfbedrag dat ten goede komt aan KiKa.

Inbregrepen:

Begeleiding in de training & voorbereiding

Prachtig parcours

Unieke KiKathlon medaille

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen