Deelnemer op een racefiets Deelnemer op een racefiets

ROTTERDAM

25 juni 2023


ROTTERDAM

25 juni 2023


KiKathlon - Rotterdam

KiKathlon Rotterdam is een waar sportfeest voor iedereen! Het evenement vindt plaats op de Willem-Alexander Roeibaan in Zevenhuizen. Een prachtige locatie met een compact parcours. Zwem 500 meter, fiets 20 kilometer en loop 5 kilometer, dat zijn de afstanden van deze 1/8 triathlon voor KiKa! Je hebt de mogelijkheid om individueel mee te doen of in een relay-team.

Doe mee en help kinderkanker de wereld uit! 


Vijf juichende deelnemers met een KiKathlon medaille Vijf juichende deelnemers met een KiKathlon medaille
Parcour rotterdam Parcour rotterdam

Het parcours

Zwemmen
Het zwemonderdeel vindt plaats in het water parallel aan de Willem-Alexander roeibaan. Na een waterstart zwem je tot de brug en keer je om. In totaal zwem je één ronde van 500 meter, waarna je ter hoogte van de wisselzone het water weer uit komt. 

Fietsen
Na een snelle wissel spring je op de fiets en rijd je vier rondes van 5 kilometer over de brede wegen rondom de roeibaan. Elke ronde heeft een doorkomst langs het evenemententerrein waar het publiek je nog eens toejuicht. Na 20 kilometer fietsen kom je weer bij de wisselzone en ga je door naar het laatste onderdeel. 

Hardlopen
Net als de rest van de parcours is het loopparcours heel compact. Dit betekent dat je meteen weer langs het evenemententerrein loopt. Vervolgens loop je parallel aan het fietsparcours, langs de roeibaan. Je loopt twee rondes van 2,5 kilometer. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen